torsdag 25. august 2011

Gutte-bukse!




Da er gutte-buksen til en kollega ferdi. Også denne buksen er sydd i samme stoff som tidligere bukser. Begynner endelig og få til de knytebandene litt, var mye pjatt med de i starten..Går heldigvis bedre og bedre for hver gang..Men, ser ennå ganske så "home-made" ut, men det er kanskje meningen usansett.. Ellers er det høst her inord, men sol og fin tempratur. I helgen er det Bardu-martna her i bygde-byen,men jeg har selfølgelig arbeidshelg:( Neste helg setter vi kursen mot lofoten, da vi skal med campingvognen på service på Sortland. Håper på like bra vær da som nå!

torsdag 18. august 2011

Bestilling...






Her er en selebukse jeg sydde for 4 uker siden, dagen etter vi kom hjem fra ferie. Den var på bestilling, og skulle til en liten gutte-baby. Den er nok stor foreløpig, men de vokser jo fort de småttisene, så plutselig passer den.  Den er sydd i velour og ribb ifra stoff og stil. Applikasjons-stoffet er og fra stoff og stil.
En bukse jeg sydde til det ene gu`barnet våres i feriegave, glemte jeg og ta bilde av..Har et par bukser på bestilling, skulle bare hatt litt mere tid...:)