søndag 3. juli 2011

Nye bukser.For noen gode uker siden, kom det en stor pakke fra stoff og stil med masse fine og deilige stoffer. Jeg fikk endelig prøvd ut mønsteret på "jubels-knytebukse" fra boken " Made by me". Buksen ble ferdig forleden uke, og minst spurven ser ute til og trives i sin nye velour bukse. Var litt knoting med de knyte-bandene, takk og lov at drevne Christine guidet meg igjennom det over telefonen!!
Ikveld sydde jeg en helt vanlig bukse med ribb nede i beina og i livet. Brukte samme mønster som jubel`s knyte-bukse, men ser nå at jeg kutten mønsteret for tidlig. Slik at den ble altfor kort fra skrittet og opp.

3 kommentarer:

  1. Se der ja, dem ble jo fin! Æ har også gådd på den smellen å kutte buksa for tidlig så den blir litt kort oppe, hehe. Æ har en bursdagsgave til dæ som gjør kantbandan litt enklar ;)

    SvarSlett
  2. Me like!!! Tar du imot bestilling???

    SvarSlett
  3. Selfølgelig Ane Therese!! Alt for dæj vettu;) Har en misstanke Christine at har invistert i det du snakke om i bursdagsgave,hehe..Kjøpte iallefall tvillingnål på sjøvegan fredag, men vet ikke om den passa da..Sku no være universal..

    SvarSlett