torsdag 14. juli 2011

Fri-dag før arbeidshelg..

Imellom brød/kakebakst og besøk ble det også  litt symaskin-tid, som resulterte i to
shortser til storebror og lillebror! Shortsen har vært bestillt fra storebror for lenge siden..  Bilde er av baksiden på buksen, forsiden er helt ren, uten applikasjon.
Også disse er i bomulls-chambrey,ribb og applikasjonsstoff fra stoff og stil. Orange var tema denna gang..
Ellers er det regn-regn-regn i nord, neste uke blir det sørlandet på oss, og jeg håper virkelig at vi får oppleve godt sørlandsvær!!

onsdag 13. juli 2011

Jubels knyte bukse og capris!






Her er to ferdig-sydde bukser. Knytebuksen er sydd i grønn velour, ribb og applikasjons-stoff med sopper, alt fra stoff og stil. Det skal bli til en 1 årig gutt, muligens litt stor ennå, men godt og ha litt og vokse i. Deilige er de iallefall og krabbe og springe i:)

Capri buksen er til en 3 åring, litt usikker på om den passer..Da jeg ikke hadde mønster, men forstørret ett mønster fra 1-2 år..Iallefall er den sydd i bomulls chambrey, ribb og applikasjonsstoff med elefanter, alt fra stoff og stil.


torsdag 7. juli 2011

Bukse-igjen!


Ny bukse til lillebror..Etter en dag hos dagmamma, kom den i retur i plastpose..Lillebror hadde hatt
vondt i magen i dag gitt.. Her e han i action på morraskvisten, mens den ennå er ren og pen...Iallefall ren!

søndag 3. juli 2011

Nye bukser.







For noen gode uker siden, kom det en stor pakke fra stoff og stil med masse fine og deilige stoffer. Jeg fikk endelig prøvd ut mønsteret på "jubels-knytebukse" fra boken " Made by me". Buksen ble ferdig forleden uke, og minst spurven ser ute til og trives i sin nye velour bukse. Var litt knoting med de knyte-bandene, takk og lov at drevne Christine guidet meg igjennom det over telefonen!!
Ikveld sydde jeg en helt vanlig bukse med ribb nede i beina og i livet. Brukte samme mønster som jubel`s knyte-bukse, men ser nå at jeg kutten mønsteret for tidlig. Slik at den ble altfor kort fra skrittet og opp.