lørdag 17. november 2012

Innvendig riving!Huset er opprinnelig ei tømmergrinn. Vi håper og få bevare noe, men byr på litt utfordringer! Her er veggen mellom gammeldelen (stue) og nydelen (kjøkken), som skal bort. Dette får og få en åpen løsning mellom stue og kjøkken. Da stuen blir slik den var, og dermed ikke så stor.Gammel del, og ny del. Vindushullet skal klees igjen, da dette var en yttervegg. Det er 30 cm høyde forskjell på tak på ny og gammel del. Slik at takene i gammeldel blir revet, for og få samme tak høyde.


  
  Tatt fra kjøkkenet,og ut mot stue og hal. Åpningen til halen blir dobbelt så stor, med en to fløyet dør. Den gamle pipen skal rives, og det blir ovn mellom kjøkken og stue istedet.
 Her er av litt stuen, gammeltak er revet. Her blir det både nye gulv,nytt takk og ny panel på gulvene, som i resten av huset. Samt vannbåren varme, som i mesteparten av huset.En midliertidig byggetrapp fra halen og opp til 2 etasjen.Nybygg til venstre og gammel-bygg til høyre.3 kommentarer:

 1. Hei :)Skrollet meg litt nedover her, blir et utrolig lekkert hus dere bygger/restaurerer!! Mye jobbing, men så kjekt når det står ferdig! Lykke til ;) Ane

  SvarSlett
 2. Hallo Eirin!
  Det blir spennenden å se huset ferdig.
  Kjørte forbi der oppe en kveld.Koselig å se
  huset med lys i.
  Vi snakkes!
  Hilsen fru Skogtun.

  SvarSlett
 3. Beklager skrivefeil!
  Fru Skogtun.

  SvarSlett