onsdag 4. august 2010

Antikkviteter


Tilbake fra en flott sverige-ferie. Det florerer av loppiser og antikkvitets-butikker i hele sverige, til stor glede for meg selfølgelig:) Og ellers mange fine interiørbutikker, svenskene er veldig flinke i interiør-verden. Her er ett lite glimt av skattene fra antikk-butikkene. 3 sølvplett fat, ei gammel melkebøtte,et traur fra 1800 tallet, et gammelt vevd og ubrukt kopp-handuk med monogram, og tilslutt 2 gamle trekasser.

5 kommentarer:

 1. Va jammen ikke værst fangst det der! Fine saker:)

  SvarSlett
 2. Hei og takk for kommentar innehos meg;)
  Ble veldig fornøyd med minikommoden min;) Jeg gjorde prosessen ganske enkel. Jeg vasket det og grunnet det, brukte deretter vanlig vannbasert veggmaling 2 strøk. Jeg ønsket et litt shabby utseende og da synes jeg at jeg får det til bedre med vannbasert. Blir enklere og pusse ned etterpå der jeg ønsker det. Har malt mange møbler med oljemaling men disse har jeg ikke pusset på etterpå. Overflaten blir ruere med vannbasert. Oljemalingen gir en glattere og jevnere uttrykk. Så det er vel litt hva man ønsker egentlig;)
  gi meg en lyd om å når du maler din, så jeg får inn og se;)
  Klem J.

  SvarSlett
 3. Så fine ting! :) Og shortsen var KUL! :D


  Blåfargen er egenmikset - jeg har analysert et stoff som også skal brukes for å få samme farge. Isvann er superfin, men MYE lysere. ;)
  Koden på denne er
  BV007 GV005 SV004 1/2 (fire og en halv)
  A-base på Drygolin oljedekkbeis

  Husk på at du må bruke UTENDØRSmaling i lekestuer - da disse ikke er oppvarmet eller helt tette om vinteren. ;)

  SvarSlett
 4. Jeg skulle bare ha på ene veggen, men kjøpte en treliter, så har MYE maling igjen. Dermed ble det døra og bordplaten også. ;)

  SvarSlett
 5. Si SV004,5 du ;) Det er ikke fargekode dette, det er oppskrift.Er visst forskjell. ;p

  SvarSlett