torsdag 16. september 2010

På utkikk etter inspirasjon og motivasjon..Her på bloggen er det lite nytt og vise til om dagen..Høsten har inntatt oss, det har også arbeidslivet..Etter ett år med permisjon er det hardt og plutselig være tilbake på jobb, men også godt og få brukt sykepleier-hodet litt, og ikke minst være tilbake med gode arbeids-kollegaer.. Mååå bare hente fram litt kreativitet, og ikke minst motivasjon til og få sydd litt igjen..Kunne klaget på dårlig tid, syke barn, sår hals, husarbeid...osv..som går igjen og igjen på fjæsboka..Man, MÅ bare ta seg tid..Så det skal jeg jammen gjøre-snart...Men, først er det bursdags-feiring på største prinsen som står for tur, imorra e han hele 4 år!!

5 kommentarer:

 1. Hei Eirin! Tenk så artig at jeg er på besøk hos deg her i Blogglandia. Fin blogg, blir spennende å se syprosjektene dine. Skulle gjerne hatt et sygen selv. Hilsen Hanne

  SvarSlett
 2. Hei igjen Eirin. Takk for kommentar inne hos meg. Jeg har ingen erfaring med kurvstoler, men falt helt og holdent for bohus sin. Så jeg håper den skal bli min etter damenes aften;) Tror den hadde passer fint inn i min ellers så lyse stue.
  Så flink du er til å sy;) herlige barneplagg.
  Klem J.

  SvarSlett
 3. Hei:)

  For en fin blogg du har:) Utrolig gøy å lese! Mange fine bilder:) Så kreativ du er! Helt fantastisk!!:) Virkelig inspirerende:) Vi la oss til som følger, og håper det går bra?:) Vi blir alltid veldig glad for nye følgere, så kanskje du vil legge deg til som følger inne hos oss?:)

  Stor klem fra tvillingene i Gammel stil:)

  SvarSlett
 4. Hei, Takk for besøk på bloggen min. Ser ut som du har en koselig blogg - skal ta meg en titt nå :) Håper du har en fin førjulstid:)

  SvarSlett